Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Sacom Serveis Geriàtrics

Escriu-nos On som

Cura de gent gran, majors i dependents, professionalitat i confiança, oferim professors, educadors i cangurs infantils a domicili

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

Sacom Serveis Geriàtrics és una empresa amb registre de la Generalitat núm. S08147. Oferim tota mena de serveis per facilitar la cura d'ancians, persones grans o dependents tant en horaris diürns com nocturns per a la millor qualitat de vida del malalt i la tranquil·litat de la família. Així li proporcionem companyia, vigilància constant, ajuda en menjar o anar al lavabo, en la seva higiene diària i en tot el que necessiti per al seu major benestar.

El nostre objectiu és oferir les millors solucions per gestionar aquesta nova i complexa realitat social i cobrir totes les necessitats assistencials dels nostres clients per millorar la seva qualitat de vida, tant al propi domicili com a centres residencials.

Oferim la millor solució en funció de les seves necessitats.

A Sacom Serveis Geriatrics ens encarreguem de tot perquè els seus éssers estimats estiguin en les millors mans. En el nostre servei garantim la màxima professionalitat i confiança, perquè donar solució als seus problemes és la nostra raó d'ésser.


Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 16, 18 08037 Barcelona Barcelona
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 16, 18 08037 Barcelona Barcelona
Ronda de Francesc Camprodon, 15 08500 Vic Barcelona
Ronda de Francesc Camprodon, 15 08500 Vic Barcelona
Calle de Aragón, 4 Local 22700 Jaca Huesca
Calle de Aragón, 4 Local 22700 Jaca Huesca
feu clic per a copiar el mailemail copied